La Festa de Tardor se celebrarà del 13 al 15 de novembre de manera semipresencial

22/10/2020 – Tina Forest Illas /

La 45a Festa de Tardor es farà el cap de setmana del 13 al 15 de novembre. Les noves restriccions per frenar la covid-19 han obligat als organitzadors a tornar a moure la data que tenien prevista.

Des de la comissió de la festa han hagut d’adaptar les activitats que estaven programades. Així, s’ha optat per intentar fer el màxim d’activitats presencials complint la normativa vigent, si cal reubicant-les, però alhora, fent-ne d’altres de manera telemàtica, una Fira Virtual.

Des de TV Sant Cugat s’emetran diferents activitats: es farà, per exemple, una Taula Rodona el dijous 12 de novembre a les 20h en directe, així com també la Fira d’Entitats de manera virtual.

La comissió es posarà en contacte amb totes les entitats que tenien activitats programades per mirar si volen seguir fent-les i si s’han de reubicar. Es buscaran els espais adequats per poder-les dur a terme.

A l’assemblea del passat dia 20 d’octubre també es va plantejar la possibilitat de cancel·lar la festa, però al final es va decidir que la millor opció era apostar per celebrar-la de manera semipresencial.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #103

Enquesta activa

En quin idioma t’atenen habitualment als comerços de la ciutat?

Directe TV

També et pot interessar

Abrir chat
Scan the code
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?