“The show must go on”: nova programació al Teatre-Auditori

27/01/2021 – Redacció /

El Teatre-Auditori ha presentat la nova proposta de programació d’espectacles pels mesos de febrer a maig del 2021. Sota el lema “The show must go on” aquesta consta de 23 espectacles amb una gran varietat d’estils, com són el teatre, música clàssica, música amplificada, òpera, dansa, circ i màgia.

Dels 23 espectacles que conformen aquesta programació, n’hi ha 13 que van quedar ajornats per la pandèmia, com per exemple els concerts de Manel, Sopa de Cabra o El Kanka, i obres de teatre com “El pare de la núvia… i potser del nuvi”, entre d’altres.

Se li afegeixen 10 propostes per completar la programació, com el concert especial pel Dia Internacional de la Dona, concerts de clàssica de l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat, l’Òpera “Tosca” de Puccini, el concert de Miki Núñez, que ja té les entrades exhaurides o l’espectacle de màgia del Mag Lari.

Les entrades per aquests espectacles ja es poden adquirir online al web del Teatre-Auditori. Només la podran comprar de manera presencial aquelles persones que no tinguin accés a Internet o que tinguin dificultats per comprar-les de manera electrònica.

Si es donés el cas d’un nou confinament o estat d’alarma, els espectadors podran sol·licitar la devolució total de l’import de l’entrada sense justificació prèvia.

Des del Teatre-Auditori expliquen que seguiran aplicant totes les mesures per fer de l’espai un lloc segur, amb les restriccions d’aforament del 50%, controls a l’entrada del recinte i la distància de seguretat entre grups.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #103

Enquesta activa

En quin idioma t’atenen habitualment als comerços de la ciutat?

Directe TV

També et pot interessar

Abrir chat
Scan the code
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?