L’Ajuntament trasllada l’Oficina Local d’Habitatge al centre de la ciutat per fer-la més accessible

02/03/2021 – Redacció /

L’Ajuntament de Sant Cugat ha traslladat l’Oficina Local d’Habitatge al centre de la ciutat, concretament, al passeig de Francesc Macià, amb l’objectiu que aquesta sigui més accessible i pugui oferir un millor servei a la ciutadania.

Aquest trasllat és un primer pas per avançar cap a noves polítiques municipals d’habitatge, que volen posar el focus en diversos aspectes, com per exemple la problemàtica vigent a Sant Cugat de poder accedir a un habitatge assequible.

En aquest sentit, la nova Oficina Local d’Habitatge pretén actuar com a “finestreta única” per englobar de manera transversal els serveis municipals en aquesta matèria. 

Es treballaran 5 àmbits diferents: per una banda l’accés a l’habitatge, es duran a terme accions per evitar el risc de pèrdua d’habitatge, es treballarà en la seva qualitat i rehabilitació, hi haurà una mesa d’emergències per tractar la pèrdua d’habitatge i finalment s’assessorarà, formarà i es faran tasques de sensibilització pel que fa al dret a l’habitatge.

Des de l’Ajuntament han explicat que un dels principals problemes que es troba Sant Cugat és la falta de sòl públic a la ciutat. En aquest sentit han anunciat la intenció d’invertir en la compra de terrenys per poder destinar-los a la construcció de pisos de lloguer social.

De moment la nova Oficina Local d’Habitatge comparteix seu amb l’Oficina d’Estacionament Regulat. Està previst que properament  aquesta es traslladi en un local del mateix passeig.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #103

Enquesta activa

En quin idioma t’atenen habitualment als comerços de la ciutat?

Directe TV

També et pot interessar

Abrir chat
Scan the code
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?