Aquesta és la programació de la Festa Major de Sant Cugat 2022

(26/06/2022 – Redacció)  

La Festa Major de Sant Cugat comença aquest dimarts 28 de juny i s’allargarà 6 dies fins el diumenge 3 de juliol.

Una versió llarga de la festa grossa que enguany recupera la normalitat. Serà 100% presencial i sense restriccions a carrers i places.

Una Festa Major que com sempre podreu veure per Televisió Sant Cugat amb una programació 100% dedicada a la festa grossa de la ciutat.

PROGRAMA FESTA MAJOR SANT CUGAT 2022

 

Tot i recuperar la normalitat hi ha activitats i espais que aquest any no es realitzaran. Un d’aquests  és la caseta del CPA, un lloc de trobada, dansa i menjar que durant molts anys ha organitzat el Centro Popular Andaluz. Tampoc podrem gaudir del ‘Llitboard‘ o baixada de carros que es feia al passeig Francesc Macià. Una activitat pensada per infants i joves.   La tercera activitat que cau és el Cercatasques.

Enguany hi ha novetats als espais. La Taverna, amb food trucks i concerts, es trasllada al parc de Ramon Barnils, on anteriorment es feia  el Desplaça. Els concerts de gran format juntament amb el Parc Jove tindran de referent el Parc de l’Arborètum.

Concerts

La Pegatina (1 de juliol), Balkan Paradise Orchestra (30 de juny) i Ebri Knight (2 de juliol) són els caps de cartell d’aquesta Festa Major. També actuarà el grup santcugatenc Arnau Griso, que s’acomiada dels escenaris. Els dies de Festa Major de Sant Cugat coincideixen amb els de la Festa Major de Rubí. A la ciutat veïna actuaran grups com Camela, Las Nancys Rubias i l’espectacle ‘Ciao Raffaella’.

Pregoneres

L’esport femení serà un dels protagonistes d’aquesta Festa Major, ja que una representació de dones esportistes de la ciutat seran les pregoneres de la festa d’enguany.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #103

Enquesta activa

En quin idioma t’atenen habitualment als comerços de la ciutat?

Directe TV

També et pot interessar

Abrir chat
Scan the code
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?