Quines activitats de Festa Major puc fer aquest dimarts?

(28/06/2022 – Redacció)  

Aquest dimarts 28 de juny comença la Festa Major de Sant Cugat 2022, una festa que recupera la normalitat i la presencialitat després de 2 anys de pandèmia.

Moment del seguici d’inici de l’any passat. A causa de les restriccions sanitàries aquest es va fer a l’Ajuntament. Foto: Ajuntament

 

Aquestes són algunes de les activitats que no et pots perdre (totes les activitats per avui les pots consultar més avall al programa de Festa Major)

  • 19h Seguici d’inici de Festa Major: La sortida serà des d’avinguda Cerdanyola i el seu recorregut es farà per diferents carrers del centre de la ciutat. Finalitzarà a la plaça de la Vila. Participen diferents entitats de cultura popular com els Gegants o els Castellers.

  • 20h Pregó de Festa Major: Serà a l’Ajuntament i enguany anirà a càrrec de diferents esportistes amb l’objectiu de retre homenatge a l’esport femení. El podreu veure en directe per Televisió Sant Cugat o a través de www.tvsantcugat.cat.

  • 21h El carrer és nostre!: Un cop acabat el pregó començarà aquesta divertida activitat organitzada per Always Drinking Marching Band. Anirà des de la plaça de la Vila fins a la plaça de l’U d’Octubre.

  • 21h Concert del XXè aniversari del Cor Aglepta: Aquest cor de música celebra els seus 20 anys d’història i ho fa en un concert a l’Església del Monestir.

  • 21:30h Celebració del Dia de l’Orgull: Aquest dimarts 28 de juny se celebra el Dia de l’Orgull LGBTI+ i a Sant Cugat es llegirà un manifest i també hi haurà concerts. Serà a la plaça de l’Om.

  • 22:30h Ball d’envelat: Serà al parc Ramon Barnils amb l’Orquestra Internacional Montgrins.

  • 23h Nit de versions: L’espai Arrel acull aquest espectacle de versions amb la Banda del Coche Rojo. Serà a la plaça d’Octavià.

  • 01h Seguici nocturn: Sortirà des de la plaça d’Octavià amb l’Escola de Música Tradicional de Sant Cugat i les bases electròniques de Marcel Caselles.

Una Festa Major que com sempre podreu veure per Televisió Sant Cugat amb una programació 100% dedicada a la festa grossa de la ciutat.

PROGRAMA FESTA MAJOR SANT CUGAT 2022

 

Comparteix

Sant Cugat Magazine #103

Enquesta activa

En quin idioma t’atenen habitualment als comerços de la ciutat?

Directe TV

També et pot interessar

Abrir chat
Scan the code
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?