Un concert per a mòbil i orquestra simfònica: una de les moltes sorpreses del concert de Valsos i Danses

(28/12/2022 –  Redacció)  

El concert nadalenc de l’Orquestra Simfònica Sant Cugat cada any incorpora algunes sorpreses. Enguany, una d’elles ha estat l’estrena del concert per a telèfon mòbil i orquestra simfònica, una proposta composta pel concertino d’aquesta formació musical, Pere Bardagí, i arranjat per a orquestra simfònica per David Bozzo. 

Però aquesta no va ser l’única sorpresa de la nit, a més de l’aparició del mateix Llucifer, es van incorporar alguns instruments singulars en algunes peces, com els “steeldrums” de Trinidad i Tobago. I també una peça acompanyada per una ballarina de claqué.

Aquest tradicional concert de Valsos i Danses és ja una cita molt esperada del Nadal i bona prova d’això és que es van exhaurir les entrades al Teatre-Auditori. La formació simfònica santcugatenca, dirigida per Josep Ferré, que n’ha estat director titular des dels seus inicis fins a la temporada passada i actualment n’és director artístic, va oferir les tradicionals peces del repertori d’aquest concert, on destaca la popular Marxa de Radetzky que sempre s’acompanya amb els aplaudiments del públic. I com ja és tradició, també es va interpretar la suite de Salvador Brotons, el nou director titular de l’orquestra, que inclou nadales típiques catalanes.

Com cada any, amb aquest concert, l’Orquestra Simfònica Sant Cugat està fent gira amb els valsos i Danses per sis ciutats catalanes. Van arrencar el passat 18 de desembre a Cornellà i després del seu pas per Sant Cugat, encara tindreu oportunitat de veure’l el 30 de desembre a Reus; l’1 de gener a Vilassar de Dalt i el 7 de gener al Montcada i Reixac.

 

Comparteix

Sant Cugat Magazine #103

Enquesta activa

En quin idioma t’atenen habitualment als comerços de la ciutat?

Directe TV

També et pot interessar

Abrir chat
Scan the code
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?