L’Esbart Sant Cugat omple el Teatre-Auditori amb l’espectacle “Ballant perquè ens mirin – Xaragalls”

(27/02/2023 – Redacció)   

Els 258 alumnes de l’escola de dansa de l’Esbart Sant Cugat van pujar a l’escenari del Teatre-Auditori amb una nova edició del seu espectacle “Ballant perquè ens mirin”. Es tracta d’una iniciativa amb setze anys de recorregut que té per objectiu portar, bianualment, les danses de l’Esbart al gran escenari de Sant Cugat. Per poder encabir a tots els participants es van organitzar dos torns que van omplir escenari i platea del Teatre-Auditori.

En aquesta vuitena edició, van ballar els 258 alumnes d’Andança, l’escola de dansa de l’Esbart; des dels més petits de tres anys fins als grups d’adults, passant pels grups, de primària, ESO, juvenils i el cos de dansa de l’Esbart. Tots ells, acompanyants per la música en directe del grup de música santcugatenc Calcetes Tradis.

L’espectacle és el fruit d’un any de treball amb les direccions de l’escola, els mestres, els alumnes i els músics, que han recuperat cançons i balls populars catalans, elaborant al mateix temps, una proposta renovada i actualitzada de moviments, coreografies i lletres de cançons. En aquest procés de reescriptura, també ha participat l’escola de música tradicional de Sant Cugat.

L’Esbart Sant Cugat, entitat històrica que promou i actualitza la dansa d’arrel catalana. Va néixer el 1975 amb un caràcter definit d’innovació en el món de la dansa catalana, sempre basant-se en la Cultura Popular i Tradicional del nostre país.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #103

Enquesta activa

En quin idioma t’atenen habitualment als comerços de la ciutat?

Directe TV

També et pot interessar

Abrir chat
Scan the code
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?