TV SANT CUGAT

Arrenca la nova temporada de “Cuina de prop”

El programa de receptes de Televisió Sant Cugat inicia una nova temporada en què inaugurem un nou plató i una nova imatge.

La Mirta, del Cafè de la Mirta, estrena el nou plató de “Cuina de prop” amb la recepta de les seves populars crestes argentines. En altres ocasions la Mirta ja ens havia ensenyat algunes receptes de crestes, però en aquesta ocasió ens desvelarà un dels secrets de l’èxit de les seves “empanades”, que no és altre que la seva massa artesana. Una recepta fàcil de fer però amb alguns consells per a aconseguir una textura i un sabor únics, com els temps de repòs o la temperatura del forn.

🥟 Crestes argentines
a càrrec de la Mirta de @elcafedelamirta ☕

INGREDIENTS PER LA MASSA:

🍜 500 g de farina
🧈 100 g de mantega
💧 200 ml d’aigua calenta
🧂 2 cullerades de sal

🧅 🫒 🧀 Pel farcit la Mirta ens recomana tastar les d’olives negres, ceba caramel·litzada i mozzarella.

🥚 Recordeu untar la safata del forn amb una mica d’oli o mantega i pintar les crestes amb ou batut.

🔥 Cuineu-les al forn a 230ªC i feu un cop d’ull al cap de 5 minuts (segons el forn les haureu de deixar un pèl més).

I recordeu que si no voleu cuinar, trobareu les autèntiques i artesanes “empanades” de El Cafè de la Mirta al carrer de Sant Bonaventura, 24 de Sant Cugat del Vallès.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #109

Directe TV

Enquesta

Per Sant Jordi, ets més de regalar…

Subscripció a la revista online

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

També et pot interessar

Abrir chat
Scan the code
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?