El perills de l’incivisme

contenidors-perillosos

13/02/2019 – REDACCIÓ /

En alguns casos petits actes d’incivisme poden ocasionar danys seriosos en terceres persones. Un gest tan rutinari com tirar un vidre en un contenidor pot derivar en un tall que perfori sis capes de roba i provoqui una ferida oberta de 7 centímetres.

contenidors-perillosos
Foto dels polèmics contenidors

El fill del Lluís va patir un tall de 7 cm. per un vidre encastat a la boca d’un contenidor

Aquest és el cas del fill del Lluís, un jove santcugatenc, que va necessitar 12 grapes de sutura. El seu pare s’ha apropat als nostres estudis per a donar a conèixer el seu cas i que no es torni a repetir.

El Lluís demana a l’Ajuntament alguna mesura preventiva per a que l’accident del seu fill no es torni a repetir.

En Lluís va acudir als Mossos i a la policia local per denunciar els fets però al no saber contra qui havia de interferir la denúncia, qui havia col·locat el vidre d’aquella forma tan perillosa, la va dirigir a l’Ajuntament com a reponsable final. Tres setmanes després dels fets, el Lluís va aconseguir reunir-se amb la regidora de seguretat, Cristina Paraira.

El Lluís no va rebre cap altra notícia de l’Ajuntament durant tres mesos, mentre els contenidors continuaven en les mateixes condicions que el dia de l’incident. A principis de febrer va reunirse amb la cap de secció de neteja viària.

Mentre esperem si els containers s’acaben retirant, si s’introdueixen modificacions o cartells d’advertència, el risc continua existint.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #103

Enquesta activa

En quin idioma t’atenen habitualment als comerços de la ciutat?

Directe TV

També et pot interessar

Abrir chat
Scan the code
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?