“La triple oportunitat”

La triple oportunitat

model-opinio-ramon-gutierrez
Arriben dos mesos intensos políticament, em puc imaginar el cansament que tres campanyes electorals generaran també en la ciutadania, poca gent -m’hi incloc- entenem que s’hagi avançat les eleccions generals, i molta no té clar encara el que votarà o si tan sols anirà a votar.

A la nostra ciutat hem viscut en els últims anys com han aparegut uns nous moviments socials que actuen localment però que pensen globalment, el moviment feminista, de les llogateres, dels pensionistes, i ara més recentment d’estudiants reclamant polítiques pel futur del planeta. A totes les persones que participen en aquests moviments els he de dir que s’acosten tres eleccions on es poden canviar moltes coses.

No podem deixar que ningú es quedi a casa, que torni la dreta que ens vol prendre drets i llibertats, que la Unió Europea no estigui a l’altura dels reptes climàtics i de defensa dels drets humans al mediterrani, que l’Ajuntament segueixi governat pel mateix partit de fa més 30 anys. No podem perdre aquesta triple oportunitat.

Comparteix

Sant Cugat Magazine #103

Enquesta activa

En quin idioma t’atenen habitualment als comerços de la ciutat?

Directe TV

També et pot interessar

Abrir chat
Scan the code
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?