Arriba la Pasqua i a l’obrador de les pastisseries Sàbat és moment de màxima activitat. Durant aquests dies comencen a treballar en l’elaboració d’un dels dolços més típics de la Setmana Santa: les Mones. El mestre pastisser Jaume Sàbat ens recorda la importància de traspassar aquestes tradicions als més petits.
Les pastisseries Sàbat són experts en xocolata artesana i ja tenen a punt moltes de les figures que decoraran les Mones aquest any, amb personatges de dibuixos animats o videojocs. Però aquest any, ens han volgut explicar el secret que s’amaga a l’interior de les seves Mones: el punt exacte de sucre i el pa de pessic més esponjós.
Fins al mateix Dilluns de Pasqua a l’obrador de la pastisseria Sàbat estan treballant a màxima capacitat perquè ningú es quedi sense la seva Mona de Pasqua artesana. Trobareu les pastisseries Sàbat al c/ Santiago Rusiñol 46 i a la Rambla Ribatallada, 8 de Sant Cugat.